Kerkkoor

Verkoopdag

Geen verkoopdag – zaterdag 7 november

Helaas is er dit jaar wegens Covid-19 geen verkoopdag. Aanvankelijk wilden wij nog een leuke actie realiseren, maar ook dit kunnen wij helaas niet door laten gaan.

Zodra het weer mogelijk is, zullen wij een activiteit organiseren en u hiervan op de hoogte stellen. Uiteraard hopen we op jullie begrip en blijf vooral gezond.

De verkoopcommissie 

 

Boeken en kleding
Het hele jaar door kunt u bij Martin Vink boeken inleveren, adres Langstraat 7 te Uitwijk. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Martin, tel. 06 24340780.

Ook kunt u kleding inleveren bij Martin Vink, Langstraat 7 of Henrieke van Herwijnen, Zandwijk 3. Heeft u bijvoorbeeld kleding die u niet meer draagt, maar nog schoon en heel is, dan krijgen wij dit graag, zodat we nieuwe eigenaren voor uw kleding kunnen vinden.

Oud ijzer
Het hele jaar door kunt u uw oud ijzer inleveren in de schuur, links achter, bij de familie Van der Nat aan de Langstraat.

Oud en vertrouwd
Ook nieuwe artikelen hebben wij graag, bijvoorbeeld overgehouden van een kerstpakket of cadeau gekregen. Of nieuwe artikelen, gekregen of gekocht maar nooit in gebruik genomen. De DE koffie- en/of theepunten (graag in bundeltjes van 100 punten) zijn ook welkom.

De verkoopcommissie bestaat uit:

Annelies Quivooij, secretaresse   tel. 0183 - 440480
Angela Kostense, commissielid   tel. 0183 - 400546
Linda Colijn, commissielid    tel. 06-30111260