Kerkkoor

Verkoopdag

Verkoopdag – zaterdag 26 oktober

We mogen weer terug zien op een mooie verkoopdag, jl. zaterdag 26 oktober. Een dag vol ontmoeting, verkoop van allerlei lekkers en waren, leuke activiteiten, goede gesprekken en mooie talenten die aan het licht kwamen. Aan het einde van deze dag mochten we een mooie bruto opbrengst noteren van € 7030,=. Dank aan een ieder die zich op wat voor wijze hiervoor heeft ingezet.

Een gedeelte van de opbrengst van deze dag wordt besteed aan een diaconaal doel. Dit jaar is dat jongerencentrum De Pomp in Almkerk. Door de toename van jonge bezoekers heeft De Pomp een flinke verbouwing en uitbreiding achter de rug. Hiervoor kunnen zij nog wel een financieel steuntje gebruiken en wij willen graag hier aan bijdragen.

Boeken en kleding
Het hele jaar door kunt u bij Martin Vink boeken inleveren, adres Langstraat 7 te Uitwijk. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Martin, tel. 06 24340780.

Ook kunt u kleding inleveren bij Martin Vink, Langstraat 7 of Henrieke van Herwijnen, Zandwijk 3. Heeft u bijvoorbeeld kleding die u niet meer draagt, maar nog schoon en heel is, dan krijgen wij dit graag, zodat we nieuwe eigenaren voor uw kleding kunnen vinden.

Oud ijzer
Het hele jaar door kunt u uw oud ijzer inleveren in de schuur, links achter, bij de familie Van der Nat aan de Langstraat.

Oud en vertrouwd
Ook nieuwe artikelen hebben wij graag, bijvoorbeeld overgehouden van een kerstpakket of cadeau gekregen. Of nieuwe artikelen, gekregen of gekocht maar nooit in gebruik genomen. De DE koffie- en/of theepunten (graag in bundeltjes van 100 punten) zijn ook welkom.

De verkoopcommissie bestaat uit:

Annelies Quivooij, secretaresse   tel. 0183 - 440480
Angela Kostense, commissielid   tel. 0183 - 400546