Kerkkoor

Verkoopdag

Dit jaar wordt de verkoopdag van de Protestantse Gemeente te Uitwijk-Waardhuizen c.a.gehouden op zaterdag 3 november 2018 van 10:00 tot 16:00 uur in en bij gemeentecentrum De Hoogt.

Terug van weggeweest, de rommelmarkt!
Dit jaar organiseren wij weer een rommelmarkt. Voor € 10,- kunt u een plekje huren waar u uw gebruikte goederen kunt verkopen. De opbrengst is volledig voor uzelf. De verkoopdag is altijd een jaarlijks drukbezocht evenement, waardoor deze rommelmarkt een waardevolle toevoeging is. U kunt u aanmelden bij: Martin Vink: martinvink54@gmail.com.

NIEUW, dit jaar is ‘de proeverij’. Wij bieden u kleine hapjes/drankjes uit de streek aan. Bevalt het u wat u proeft? Dan kunt u het kopen en een aantal weken na de verkoopdag ophalen.

Boekenmarkt en kledingmarkt
Net als voorgaande jaren is er weer een grote boekenmarkt. De boeken zijn gesorteerd, waardoor het zoeken naar een bepaald boek een stuk eenvoudiger is. Wij hebben ook dit jaar weer een grote voorraad dus voor ieder wat wils! Het hele jaar door kunt u bij Martin Vink boeken inleveren, adres Langstraat 7 te Uitwijk. U kan ook contact opnemen met Martin. 

Ook de kledingmarkt komt dit jaar terug. U kunt terecht voor een nieuwe garderobe of iets leuks voor in huis.

Dit jaar zamelen wij in op vrijdag 12 oktober 2018 tussen 19:00 uur en 21:00 uur in De Hoogt. Heeft u bijvoorbeeld kleding die u niet meer draagt, maar nog schoon en heel zijn, dan krijgen wij ze graag, zodat we nieuwe eigenaren voor u kleding kunnen vinden.

High tea
Afgelopen jaren was de high tea een groot succes waardoor de high tea dit jaar terug komt! Heeft u zin in een gezellig middagje high teaen? Koopt u dan op de verkoopdag een coupon voor een high tea.

Oud en vertrouwd
Ook nieuwe artikelen hebben wij graag, bijvoorbeeld overgehouden van een kerstpakket of cadeau gekregen. Of nieuwe artikelen, gekregen of gekocht maar nooit in gebruik genomen. De DE koffie- en/of theepunten (graag in bundeltjes van 100 punten) zijn ook welkom.

Daarnaast hebben we net als andere jaren weer een groentekraam, bloemenstal, drogist en koekkraam. evens kunt u mooie vogel voederkransen kopen.

Graag zien wij u op 3 november!

De verkoopcommissie bestaat uit:

Annelies Quivooij, secretaresse   tel. 0183 - 440480
Angela Kostense, commissielid   tel. 0183 - 400546
Linda Colijn, commissielid    tel. 06-30111260
Henrieke van Herwijnen, commissielid   tel. 06 40412539