Kampweekend

Ieder jaar wordt er door de leiding van de kindernevendienst rond de herfstvakantie een kampweekend georganiseerd. Dit jaar is dat voor het eerst gezamenlijk met kinderen van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt. Het kampweekend is van 18 t/m 20 oktober.

Kinderen van groep 4 t/m 16 jaar zijn welkom om mee te gaan.  We hebben een prachtige locatie: Kamphuis Ahoy in Oosterhout. We maken een programma op maat voor de verschillende leeftijden.

Uiteraard zijn niet alleen kerkelijk betrokken jongeren welkom, maar ook vrienden en vriendinnen mogen mee. Opgeven kan bij Gerarda van der Nat (gerardavandernat@hotmail.com of 06-17391860) of Nelleke van Oudheusden (nellekevanoudheusden@hotmail.com of 0621294038), doe dit alsjeblieft zo snel mogelijk zodat we het programma vast kunnen stellen.

Hopelijk gaan jullie allemaal mee!
Angela, Astrid, Bart, Cornelis, Elise, Nelleke, René, Marc, Shanna, Tonnie, Willemijn, Jeroen, Leon