Pinksterzaterdag

Pinksterzaterdag – zaterdag 8 juni

Over een aantal weken is het zover: op zaterdag 8 juni kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten op de pinksterzaterdag-actie en gemeentedag. ‘Geloof, Hoop en Liefde’ is het thema dat centraal staat deze dag, die georganiseerd wordt door de diaconie, zendingscommissie, themacommissie en de jeugdclubs. De dag duurt van 11.00 uur tot 18.30 uur en er zijn tal van activiteiten in en rond de kerk.

Er is een leuke puzzel-/wandeltocht van ongeveer een uur uitgezet in en rond het dorp.

In de kerk klinkt de hele dag muziek en er zijn leuke spellen voor jong en oud en natuurlijk is er het gezellige terras op het Kerkplein. U kunt daar genieten van een lekker kopje koffie met heerlijke eigengebakken cake of een lekker broodje. Of… van een versgebakken visje uit de viskraam van Fred.

Ook dit jaar is er op de pinksterzaterdag de lange afstandsfietstocht van de ATF-wielrenners. Hun route gaat naar mede-deelgenotengemeente van het Care4Malawiproject Numansdorp. De fietsers vertrekken om 9.00 uur ’s ochtends vanaf het Kerkplein. Na 16.00 uur verzorgt de themacommissie een heerlijke barbecue waar we met elkaar deze dag en ook het winterwerk afsluiten. Opgeven voor de BBQ kan via de lijsten of bij Tea van Herwijnen. Binnenkort ontvangt u een folder waarop alles nog eens op een rijtje gezet is. Graag tot ziens op 8 juni!