Verkoopdag

Verkoopdag – zaterdag 26 oktober

We mogen weer terug zien op een mooie verkoopdag, jl. zaterdag 26 oktober. Een dag vol ontmoeting, verkoop van allerlei lekkers en waren, leuke activiteiten, goede gesprekken en mooie talenten die aan het licht kwamen. Aan het einde van deze dag mochten we een mooie bruto opbrengst noteren van € 7030,=. Dank aan een ieder die zich op wat voor wijze hiervoor heeft ingezet.

Een gedeelte van de opbrengst van deze dag wordt besteed aan een diaconaal doel. Dit jaar is dat jongerencentrum De Pomp in Almkerk. Door de toename van jonge bezoekers heeft De Pomp een flinke verbouwing en uitbreiding achter de rug. Hiervoor kunnen zij nog wel een financieel steuntje gebruiken en wij willen graag hier aan bijdragen. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor een impressie van deze dag.