Verkoopdag

Verkoopdag 2019

De verkoopdag van zaterdag 26 oktober jl. is volgens iedereen die hieraan meegewerkt heeft, weer een gezellige en succesvolle dag geworden. Na aftrek van alle kosten is de totale netto-opbrengst €4985,-. Iedereen die zich ingezet heeft voor deze gezellige dag én dit bedrag, nogmaals heel hartelijk dank!Dank voor het oud ijzer, dit heeft een mooi bedrag van €125,- opgeleverd. U kunt het hele jaar door uw oud ijzer inleveren bij Piet v/d Nat.

Een gedeelte van de opbrengst van deze dag wordt besteed aan een diaconaal doel. Dit jaar is dat jongerencentrum De Pomp in Almkerk. Door de toename van jonge bezoekers heeft De Pomp een flinke verbouwing en uitbreiding achter de rug. Hiervoor kunnen zij nog wel een financieel steuntje gebruiken en wij willen graag hier aan bijdragen. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor een impressie van deze dag.

De datum van de volgende verkoopdag is vastgesteld op zaterdag 7 november 2020. Graag tot volgend jaar!