Care4Malawi

Pinksteractiedag 8 juni waaide het zo hard dat onze wielrenploeg de tocht naar mede Deelgenotengemeente Numansdorp moest uitstellen. Op zaterdag 22 juni werd deze 150 km tocht, waarvoor vier wielrenners uit onze gemeente waren gesponsord, alsnog gefietst. De groep bestond uit tien fietsers en werd zeer gastvrij ontvangen  door mensen van de zendingscommissie aldaar! Vanuit Numansdorp kregen we onderstaand bericht doorgestuurd uit hun kerknieuws:“ Op zaterdag 22 juni werd er door onze broeders en zusters van protestantse gemeente Uitwijk een sponsorfietstocht georganiseerd voor Gert en Rineke van de Pol, Care4Malawi. Zij maakten een tussenstop in Pandje20 voor een bakkie koffie met wat lekkers erbij. Deze catering heeft 100,- opgeleverd voor Care4Malawi.” De Pinksteractiedag op 8 juni jl. heeft in totaal aan sponsorgeld en giften voor Care4Malawi netto € 1.325,55 opgebracht. Nogmaals iedereen heel veel dank voor alle betrokkenheid op welke manier dan ook!

We blijven hen steunen met onze gebeden en ook door middel van acties om ook zo bij te dragen aan het werk van zending en evangelisatie.
Meer nieuws vanuit Malawi leest u via: www.gzb.nl/zendingswerkers .