Care4Malawi

Het verlof van Rieneke en Gert van de Pol is weer voorbij. Vanaf 28 maart tot afgelopen 29 mei waren zij met hun tweejaarlijks verlof in Nederland. Tijdens dit verlof zijn ook heel wat bezoeken aan deelgenoten-gemeenten gebracht. Vaak gecombineerd met een kerkdienst op zondag, hoorde eenieder hoe het leven en werk van hen in Malawi eruitziet. Inmiddels zijn zij weer thuis in Erkenden.

We blijven hen steunen met onze gebeden en ook door middel van acties om ook zo bij te dragen aan het werk van zending en evangelisatie.
Meer nieuws vanuit Malawi leest u via: www.gzb.nl/zendingswerkers .

Zondag 12 mei jongstleden was een heel bijzondere dag. We verwelkomden Gert en Rieneke van de Pol in onze dorpen. De ochtenddienst werd door ds. Lock en ds. Van de Pol gezamenlijk geleid. Centraal stond Psalm 28, de psalm die in het leven van dit zendingsechtpaar zo’n bijzondere rol speelde en nog steeds heel veel voor hen betekent. Ontroerend was ook moment waarop ds. Gert het lied Amazing Grace zong aan het einde van de prediking. Na de dienst was er een ontmoeting met hen in De Hoogt, waar nader werd ingegaan hoe het werk van hen beiden steeds meer vorm krijgt. Een prachtige ochtend om op terug te zien! Klik hier voor een impressie.