Schoolkerkdienst 1

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Verkoopdag

Dit jaar wordt de verkoopdag van de Protestantse Gemeente te Uitwijk-Waardhuizen c.a.gehouden op zaterdag 26 oktober 2019 van 10:00 tot 16:00 uur in en bij gemeentecentrum De Hoogt.

De rommelmarkt
Dit jaar organiseren wij ook weer een rommelmarkt. Voor € 10,- kunt u een plekje huren waar u uw gebruikte goederen kunt verkopen. De opbrengst is volledig voor uzelf. De verkoopdag is altijd een jaarlijks drukbezocht evenement, waardoor deze rommelmarkt een waardevolle toevoeging is. U kunt u aanmelden bij: Martin Vink: martinvink54@gmail.com.

De proeverij
Wij bieden u kleine hapjes/drankjes uit de streek aan. Bevalt het u wat u proeft? Dan kunt u het kopen en er thuis van genieten.

Boeken- en kledingmarkt
Net als voorgaande jaren is er weer een grote boekenmarkt. De boeken zijn gesorteerd, waardoor het zoeken naar een bepaald boek een stuk eenvoudiger is. Wij hebben ook dit jaar weer een grote voorraad dus voor ieder wat wils! Het hele jaar door kunt u bij Martin Vink boeken inleveren, adres Langstraat 7 te Uitwijk. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Martin, tel. 06 24340780.
Ook de kledingmarkt komt dit jaar terug. U kunt terecht voor een nieuwe garderobe of iets leuks voor in huis.
Het hele jaar door kunt u kleding inleveren bij Martin Vink, Langstraat 7 of Henrieke van Herwijnen, Zandwijk 3. Heeft u bijvoorbeeld kleding die u niet meer draagt, maar nog schoon en heel is, dan krijgen wij dit graag, zodat we nieuwe eigenaren voor uw kleding kunnen vinden.

Oud ijzer
Het hele jaar door kunt u uw oud ijzer inleveren in de schuur, links achter, bij de familie Van der Nat aan de Langstraat.

Oud en vertrouwd
Ook nieuwe artikelen hebben wij graag, bijvoorbeeld overgehouden van een kerstpakket of cadeau gekregen. Of nieuwe artikelen, gekregen of gekocht maar nooit in gebruik genomen. De DE koffie- en/of theepunten (graag in bundeltjes van 100 punten) zijn ook welkom. Daarnaast hebben we net als andere jaren weer een groentekraam, bloemenstal, drogist en koekkraam. Op het terras kunt u terecht bij de frietkraam, de loempia's en de poffertjes. Binnen kunt u genieten van een kop koffie of thee met gebak, cake of koek en rond de middag weer een kom heerlijke soep. Ook kunt u een gokje wagen bij het rad van avontuur. Aan de kinderen wordt ook gedacht, ze kunnen brieven trekken en deelnemen aan andere leuke activiteiten.

Een gedeelte van de opbrengst van deze dag wordt besteed aan een diaconaal doel. Dit jaar is dat jongerencentrum De Pomp in Almkerk. Door de toename van jonge bezoekers heeft De Pomp een flinke verbouwing en uitbreiding achter de rug. Hiervoor kunnen zij nog wel een financieel steuntje gebruiken en wij willen graag hier aan bijdragen. Klik hier voor meer informatie.

Graag zien wij u op 26 oktober!