Brabants orgelproject

Brabants Orgelproject

Zaterdagmiddag 22 februari vindt er een uniek concert plaats in onze kerk. Reinier Korver uit Werkendam is bezig met een ambitieus project om de prachtige historische orgels die Noord-Brabant rijk is vast te leggen op een klank- en beelddocument. Ook in Uitwijk hebben er opnames plaatsgevonden. Reinier Korver en gastorganist Martin Lobbezoo laten het orgel in alle veelzijdigheid horen samen met violiste Alisa van Dijk. U hoort werken van o.a. Bach, Böhm, Bustijn, Gluck, Mozart en Walther. Na afloop is er gelegenheid tot ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje. De aanvang van het concert is 15.30 uur en het concert duurt ongeveer 1 uur. De toegang is vrij. Wel is er een collecte aan de uitgang voor de onkosten.