Schoolkerkdienst 1

Concert, theater en zang

In de periode naar Pinksteren organiseert de Protestantse Kerk elke week een online kinderconcert. Leuk om samen  naar te kijken. Bestel nu gratis tickets!

Marcel en Lydia Zimmer

Dit familieconcert voor jong en oud wordt echt een feest! Met bekende en nieuwe liedjes over hoop, troost en blijdschap die God ons geeft door de Heilige Geest. Ook Rainbow de duif is erbij! Bestel via deze link uw online ticket(s) voor dit gratis concert. U kunt het online concert vanaf 5 mei a.s. op een door u gewenst tijdstip bekijken. 

Familietheater over Schapen en Zo

Beleef de sprookjesachtige familievoorstelling met liedjes, live muziek en interactie van Schapen en Zo mee. Kijk mee met Fars, die onder de grond woont. Daar is het donker en muf. Zijn oom Gosse droomt over een prachtige plek om te wonen. Daarom stuurt hij Fars op pad om op zoek te gaan. Zal hij die plek ooit vinden? Voor iedereen van 4 tot 100 en ouder. Bestel via deze link uw online ticket(s) voor deze gratis voorstelling. U kunt deze voorstelling vanaf 12 mei a.s. op een door u gewenst tijdstip bekijken. 

Simara met Kids Crew en Elly Zuiderveld

Deze enthousiaste zangcombinatie houdt van dansen en zingen. Ze willen graag andere kinderen door hun toffe nummers laten horen dat God groot is en dat het gaaf is om voor Hem te zingen! Luister naar mooie luisterliedjes, maar ook nummers waar je lekker op kunt mee dansen! Doen jullie mee? Bestel via deze link uw online ticket(s) voor dit gratis concert. U kunt het concert vanaf 19 mei a.s. op een door u gewenst tijdstip bekijken.