Kerkdiensten 15-03-2020

Beste gemeenteleden,

De kerkdiensten van aanstaande zondag gaan in verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus niet door.

Het valt ons zwaar om dit besluit te moeten nemen, maar hopen op uw begrip.

Op zondag 15 maart wordt op NPO2 om 9.20 uur een korte meditatie door ds. René de Reuver vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk uitgezonden. Dit ter vervanging van de kerkdiensten die zondag niet door gaan. We hopen dat u thuis kunt mee bidden, zingen en luisteren tot lof van God en opbouw van Zijn Koninkrijk.

De kerkenraad bezint zich aanstaande dinsdag over de komende diensten en doorgang van andere activiteiten (te denken valt aan clubs en kringen). Bijeenkomsten met kleine groepen kunnen tot en met dinsdag doorgang vinden tenzij de situatie verandert.

Hartelijke groet, de kerkenraad.