Orgel

In de afgelopen maand mei zijn de registernaamplaatjes van ons mooie kerkorgel gerestaureerd, dit was nodig omdat door de jaren heen de naamplaatjes door het veelvuldig gebruik zodanig versleten waren dat ze gerestaureerd moesten worden.

Dit restaureren is gedaan door de orgelmaker Reil uit Heerde die ons orgel al vele jaren in onderhoud heeft, deze firma heeft ons orgel in 1970 gelijk na de kerkrestauratie in onze kerk geplaatst, en sinds die tijd het jaarlijkse onderhoud heeft gedaan en nog elk jaar doet naar volle tevredenheid. Op de afbeeldingen kunt u zien hoe het geworden is, en u bent natuurlijk altijd welkom om boven bij het orgel te komen kijken hoe het er in het echt uit ziet, want het is weer prachtig geworden!.

registers 2  registers