Vakantie

Je bent jong en …. je wilt ook wat!

Afgelopen week hebben we kunnen genieten van onze eerste week van vakantie. In deze rare tijd is het toch ook goed om vrij te zijn van de dagelijkse dingen zoals school of sportvereniging. Misschien zal het niet een vakantie worden die jullie gedacht hadden. Wellicht blijf je thuis of ga je toch niet zo ver weg als in eerste instantie de bedoeling was.

Ook de kindernevendienst heeft vanaf vorige week al een vakantierooster ingezet. Alleen ziet dit er anders uit als we de afgelopen jaren gewend waren.

De verhalen van de komende weken worden jullie digitaal toegestuurd zoals ook in het begin van de corona gedaan werd. De verwerkingen laten we even voor wat het is. Zo blijven jullie wel op de hoogte van de verhalen uit ‘Vertel het maar’.

Wel zou het leuk zijn om aan jullie, via deze nieuwsbrief, voor in de vakantieweken, wat toe te sturen. Misschien zien of weten jullie een leuke puzzel, verhaal, doe spelletje of wat dan ook die jullie in de vakantiedagen kunnen doen. Dit kan alleen of in het gezin, of met je vrienden en vriendinnen.  Zou mooi zijn als we deze met elkaar kunnen delen en zodoende, al is het op afstand, toch met elkaar bezig te zijn. Misschien wil je er zelf wat over vertellen waarom je dit zo leuk vindt, dat kan ook. Tik dat dan in het mailbericht erbij.

Stuur een bijlage, of link naar onderstaand mailadres. Wij zijn benieuwd wat jullie leuk vinden en wil delen met de jongeren van de gemeente. Probeer grote bestanden te beperken.

Groeten leiding knd en knd+

Voor vragen of opmerkingen kunt u en jij ook mailen naar jeugdwerk@uw-kerk.nl