Schoolkerkdienst 1

Samen aan tafel

Wie heeft dit niet wel eens geroepen? En nu roepen wij het, aan tafel, en wel vrijdag 24 maart om 18.00 uur in de  Hoogt in Uitwijk. Als zustergemeenten in Uitwijk en Waardhuizen leek het ons een mooi idee om een keer de maaltijd met elkaar te delen. Gewoon om elkaar eens in een andere setting te ontmoeten en elkaar wat beter te leren kennen. Ontspannen aan de eettafel, met een heerlijk buffet, in gesprek raken met mensen die je van gezicht kent maar misschien nooit echt heb gesproken. Vanaf 18.00 uur bent u/jij welkom in de Hoogt en dan willen we graag om 18.30 uur starten met de maaltijd.

Na het eten verzorgt Ds Sam Janse, ook wel bekend als de Groene dominee, een lezing over het onderwerp Genoeg om van te leven. Dominee Janse is geboren en getogen in het land van Heusden en Altena (Eethen) en woont inmiddels in Ameide. Hij zet zich al tientallen jaren in voor Gods schepping, en het koesteren van deze schepping voor het nageslacht. Ook heeft hij diverse boeken geschreven en is betrokken geweest bij de revisie van de deuterocanonieke boeken voor de NBV 2021.

Na de lezing zullen we met elkaar nog even doorpraten over het onderwerp. Rond 21.45 uur sluiten we dan de avond met elkaar af maar iedereen is vrij om nog even te blijven zitten om na te praten en nog wat te drinken.

Hopelijk geven velen van jullie gehoor aan deze uitnodiging. Opgeven kan t/m 10 maart met de stroken die uitgedeeld worden in de kerk of via de mail (shannabarendregt@gmail.com). De kosten zijn € 15,- per persoon en dienen van te voren overgemaakt te worden naar NL67RABO0301524416 t.n.v. Diaconie Geref. Kerk Vrijgemaakt onder vermelding van Aan tafel en voor- en achternaam. Graag horen we het ook als er specifieke dieetwensen zijn. Mocht u/jij graag willen komen maar is vervoer een probleem, neem dan contact op met Shanna van Dalen (06-53756128 of stuur een mailtje naar eerder genoemd adres) dan wordt er voor vervoer gezorgd.

Om misverstanden te voorkomen; de leeftijdsindicatie voor de maaltijd is 15 t/m 99 jaar.