Schoolkerkdienst 1

Vacatures

Vacatures jeugdwerk

Club groep 3, 4 en 5
Een club die bij Tea van Herwijnen wordt gehouden. Tea is nu alleen en heeft graag iemand die meehelpt. We hopen dat zich iemand aan gaat melden om met haar en de kinderen mooie (doe)middagen te organiseren. Tijdstip is op een middag. 

Club groep 6, 7 en 8
Een club die op een avond wordt gehouden. Nu geven Meline en Elize leiding aan deze groep. Twee moeders met jonge kind(eren). Dit vergt de nodige flexibiliteit waardoor versterking van harte welkom is.

Club 12+
Deze club is het afgelopen seizoen niet gehouden. Dit is niet de bedoeling. Wie wil deze club nieuwe energie inblazen en er weer een mooie groep van maken. Veelal wordt er in overleg met de jongeren wat georganiseerd.  Eigen ideeën zijn zeker welkom.

(Jeugd)dienstcommissie
Deze commissie vecht al een aantal seizoenen met de gedachte hoe verder. Kunnen we ons blijven inzetten op een zelfde manier of moeten/kunnen we het e.e.a. op een andere manier aanvliegen. Met deze commissie gaan en zijn we in de kerkenraad aan de slag om ze hierbij te helpen. Mocht u/jij echter een behoefte hebben om daarbij te ondersteunen en/of aan mee te werken, wat wij zeer waarderen, horen wij dat graag.

Mocht u/jij hierover  vragen hebben of mee wil gaan werken in één van deze clubs of commissies, laat het ons dan weten via jeugdwerk@uw-kerk.nl of via telefoon/Whatsapp 06 53 20 44 41 (Hans van der Nat). Natuurlijk mag u ook persoonlijk aan de clubleiding vragen wat e.e.a. inhoudt en waar u zich in thuis zou voelen.