Actie Voedselbank – woensdag 4 en zondag 8 november

Traditiegetrouw zamelt de diaconie rond dankdag producten in voor Voedselbank Altena.

De voedselbank heeft tot doel mensen met grote financiële problemen, die leven onder het bijstandsniveau, te voorzien van een voedselpakket. Daarnaast helpt de voedselbank de sociale contacten van de doelgroep te verbeteren en voedselverspilling tegen te gaan. Alhoewel nu alles anders gaat als andere jaren, willen we deze actie toch ook dit jaar vormgeven. De inzameling vindt plaats op 4 november – dankdag - en op zondag 8 november.

Mocht u de kerkdiensten niet bezoeken dan kunt u uw bijdrage ook afgeven bij de diakenen.
En mocht dit ook niet lukken: bel 06 30565523 en wij halen het graag bij u op!

Alle houdbare levensmiddelen zijn welkom, maar op dit moment is er een special behoefte aan:

• Slaolie of olijfolie
  • koffie
  • thee
  • limonadesiroop (bjiv. roosvicee)
  • aardappelpuree
  • soep in blik
  • droge soep (pakken)
  • groente in pot (Hak etc.)
  • blikjes vis
  • rijst
  • macaroni
  • nasi/bami mix
  • macaroni/spaghetti mix
  • jam
  • hagelslag
  • pindakaas
  • suiker
  • pannenkoekenmix
  • cruesli of muesli
  • tandenborstels
  • tandpasta
  • wasmiddel
  • schoonmaakmiddel (bijv. Andy)

Wilt u alstublieft geen aangebroken verpakkingen of levensmiddelen met een verstreken houdbaarheidsdatum schenken?

Eventuele financiële steun is ook altijd van harte welkom.
Wilt u Voedselbank-Altena financieel ondersteunen, dan kunt u een gift overmaken op:
NL09RABO 0368 788 849 t.n.v. Stichting Voedselbank-Altena, Sleeuwijk

Bedankt voor uw bijdrage!
De diaconie