Pinksterzaterdag

Al duurt het nog even, de voorbereidingen voor Pinksterzaterdag 8 juni, zijn al in volle gang. U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan allerlei activiteiten op deze gemeentedag, die tevens de afsluiting is van het winterwerk. Deze dag is een gezamenlijke activiteit van diaconie, zendingscommissie, themacommissie en de jeugdclubs. Op zaterdag 8 juni bruist het de hele dag in en rond de kerk van activiteiten! Thema van deze dag: ‘Geloof, Hoop en Liefde’.

Ook een aantal wielrenners van de ATF gaan op pad deze dag! Dit jaar fietsen zij naar Numansdorp, mede deelgenotengemeente van het Care4Malawi-project van Gert en Rieneke van de Pol. Zij vertrekken om 9.00 uur ’s ochtends vanaf het Kerkplein. Dit jaar is er een leuke puzzel-/wandeltocht uitgezet in en rondom Uitwijk. En muziek zal deze dag ook zeker niet ontbreken. Dat houdt in dat er vanaf de start om 11.00 uur tot 16.00 uur van allerlei muziek genoten kan worden. Er is een gezellig terras op het Kerkplein, waar van alles te eten, te drinken en te doen is voor jong en oud.  Na 16.00 uur sluiten we de dag op het Kerkplein af met een heerlijke bbq!

Kortom: zaterdag 8 juni 2019, een dag om alvast te noteren in uw agenda!