Pinksterzaterdag

Zaterdag 8 juni hadden we onze jaarlijkse Pinksterzaterdag-actiedag, met het thema: Geloof, Hoop en Liefde. Er was weer een mooie dag-invulling gemaakt, met activiteiten voor jong en oud. Spellen, een springkussen en een prachtige wandel-puzzeltocht in Uitwijk, voor ieder was er iets te vinden. Gedurende de hele dag was er in de kerk muziek (o.a. het kerkkoor, een koper ensemble) en zang te horen. Vast onderdeel van deze dag is ook het fietsen voor het project Malawi, waarbij de sponsoring van ‘onze’ wielrenners altijd weer voor een aanzienlijk bedrag zorgt.  Er was een afspraak gemaakt met de gemeente van Numansdorp, ook een deelgenoten-gemeente in het Malawi-project, om daar een koffiestop te maken. Helaas, er stond zo’n harde stormwind dat het onverantwoord was deze tocht door te laten gaan. De route is twee weken uitgesteld en wordt nu op 22 juni gereden. Verder konden alle activiteiten van deze dag doorgang vinden. Een dag waar alle ruimte was voor ontmoeting. Op de site van de kerk is een foto-impressie van de dag te vinden. Een onstuimige dag qua weer, maar vol met warmte en gezelligheid en aan het eind een heerlijke BBQ. Heel veel dank aan iedereen die dit mogelijk maakte en hun medewerking verleende! Voor Care4Malawi leidde dit tot een mooi resultaat: er is ongeveer 1300,- euro bijeengebracht! Deze Care4Malawi - Gemeente- Afsluit van het winterwerk - dag was voor ons allemaal een bijzondere dag waar we dankbaar op terugzien.

Klik hier voor de foto's!