Uitwijk Protestantse Kerk 2

Digitale collecte

Omdat we niet kunnen collecteren in de erediensten vragen we u om uw collecte digitaal bij te dragen. We beseffen dat het Coronavirus binnen onze gemeente voor onzekerheid zorgt, ook op financieel gebied en hebben daar alle begrip voor. Kleine bedragen zijn ook van harte welkom.

collectezak kleinDoor te klikken op de collectezak wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen. Twee aandachtspunten zijn hierbij:

  • De betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen GoedDoen. Dit is een verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van het College van Kerkrentmeester van onze kerkelijke gemeente
  • Maak bij voorkeur één bedrag per zondag over. Het totale bedrag van de digitale collecte wordt dan evenredig verdeeld over de bestemmingen die zijn vermeld in de nieuwsbrief en worden afgekondigd bij de afkondigingen of in de dienst.

Als voorbeeld: U maakt 8 euro over. De bestemmingen zijn: 1e collecte Diaconaat en eredienst; 2e collecte: zendingsproject. 4 euro wordt verdeeld over het CvK en de Diaconie. 4 euro gaat naar de zendingscommissie.

Om te voorkomen dat een en ander door elkaar gaat lopen verzoeken wij de knop voor de digitale collecte alleen te gebruiken voor de collecten. Andere giften, zoals vrijwillige bijdragen kunt u net als voorheen rechtstreeks overmaken op de bankrekening van het College van Kerkrentmeesters, de diaconie of de zendingscommissie. Wilt u in deze gevallen een duidelijke omschrijving van het doel vermelden?!

Wij danken u voor uw gift!