Uitwijk Protestantse Kerk 1

De Hoogt

de Hoogt 2006Gemeentecentrum De Hoogt
Hoefpad 2
4288 JJ Uitwijk
Tel. 0183-441692 
E-mail: info@de-hoogt.nl 

De Hoogt is een begrip in Uitwijk en Waardhuizen.
Allerlei verenigingen, instanties, koren en inwoners maken gebruik van dit multifunctionele gebouw. Het gebouw, de grond en de parkeerplaatsen zijn eigendom van de Protestantse gemeente Uitwijk-Waardhuizen. Voor het beheer is er een stichtingsbestuur waar ook enkele leden van de kerkenraad zitting in hebben. De exploitatie wordt opgebracht door het gebruik en verhuur van de ruimtes en door de opbrengst van het oud papier, dat in beide dorpen wordt opgehaald door een aantal actieve vrijwilligers.  

Alle activiteiten die in de Hoogt gehouden worden staan ook op internet onder: www.de-hoogt.nl  Als u een ruimte wilt gebruiken of reserveren kunt u vooraf op de website zien of deze ruimte nog vrij is. Reserveren of een optie nemen gaat via de beheerders Elly en Adriaan Lievaart, via telefoon 0183 - 442153  of per e-mail: beheerders@de-hoogt.nl

Opbaarruimte
De kleine vergaderruimte kan door het multifunctioneel gebruik ook worden ingericht als rouwkamer voor het opbaren van een overledene. Deze rouwkamer kan tijdens de gehele periode dag en nacht bezocht worden door de naaste familieleden door middel van een uitgereikte sleutel.

U kunt in De Hoogt terecht voor het houden van een condoleance avond of eventuele afscheidsdienst vanuit het gemeentecentrum. Hierover zijn afspraken gemaakt met onze vaste gebruikers. Wanneer u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid kunt u contact opnemen met de beheerders.